Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Odin Kennismanagement houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kennisinnovatie en kennisbehoud. Welke kennis moet u anno 2017 in huis hebben  om te voldoen aan de verwachtingen van uw leidinggevende of opdrachtgever?

Ontvang nu de nieuwsbrieven van Odin Kennismanagement en ontvang regelmatig tips ter inspiratie. U kunt u hier inschrijven.  

Kunt u niet wachten op de volgende nieuwsbrief? Volg ons op twitter: @Odinkennis (zie onderaan de Home page).

De downloads vindt u onder de kennisnavigator.

kennisnavigator

Workshop kennisnavigator

In een workshop voor het verkennen van een kennisinfrastructuur, hebben wij nader kennis gemaakt met de expertbegeleiding van Odin Kennismanagement. Ans en Annemiek hielpen ons — door heel scherp mee te analyseren, te stimuleren en te inspireren — om concreet en effectief te worden door middel van de kennismanagement navigator. Hierdoor kregen wij meer duidelijkheid over de producten en werkprocessen, de resultaat- en kennisgebieden, de benodigde mensen, kennis en leerprocessen en uiteindelijk over de kennisinfrastructuur zelf. Het heeft ons goed geholpen om de gedachten te ordenen en uiteindelijk gestructureerd op papier te krijgen en in kaart te brengen wat de witte vlekken zijn en wat al wel goed geregeld is. Wij kunnen deze vorm van begeleiding bij het opzetten van kennismanagement van harte aanbevelen. Zie voor het resultaat het document onder nieuwsbrief.